Personbeskyttelse / livvagter

Læs mere om personbeskyttelse / livvagter

Jydsk Vagt & Hundetjeneste Aps kan også tilbyde personbeskyttelse/ livvagter

Personbeskyttelse er alt fra en Livvagt der synligt passer på en VIP eller anden prominent som ønsker beskyttelse, til at omfatte almindelige mennesker der på en eller anden måde, skal have beskyttelse p.g.a. udefrakommende trusler. Det kan være forretningsmand der skal til møde, en person der skal i retten, eller andre personer der måtte have behov for beskyttelse.

Nogle forretningsfolk forventer at der stilles livvagter til rådighed, da det er en del af deres hverdag at de er beskyttede under deres arbejde.

Personbeskyttelse KAN forgå diskret, således omgivelserne ikke fornemmer at personen har beskyttelse omkring sig. Dette alt efter Deres ønske.

Kunden vil altid få en kyndig professionel vejledning, inden en opgave startes, dette også fordi hverdagen ikke overskygges og forstyres af personbeskyttelsen.

Kontakt os trygt for en yderlig drøftelse, som naturligvis vil blive med yderste diskretion på tlf.: 86 16 46 44.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 86 10 49 50 eller send en mail til info@jvh.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 86 10 49 50
info@jvh.dk