Historie

Historien omkring Jydsk Vagt- & Hundetjeneste

Vagtselskabet, Jydsk Vagt- & Hundetjeneste, blev grundlagt af Jens E. Andersen som et enkeltmandsfirma den 1. april 1976. Den 1. november 1996 blev selskabet omdannet til et Interessentskab under navnet Jydsk Vagt- og hundetjeneste og overtaget af to erfarne medarbejdere, Ole Schriver (tv.) og Lau Jensen (th.). I 2011 overgik Jydsk Vagt- & Hundetjeneste fra interessent selskab til Aktieselskab.

Jydsk Vagt & Hundetjeneste har adresse i Sylbækvej 33 8230 Åbyhøj.

Idégrundlag

Mulighed og frygt for brand og væbnede angreb har fra tidernes morgen fået menneskene til at etablere en eller anden form for beredskab, og for at beskytte ejendom og ejendele samt sikre ro og orden i samfundet oprettedes politiet. Vort samfund udvikler sig løbende. Vi bliver flere og flere. Vi bliver mere og mere tekniske, og vore kommunikationsmidler bliver hurtigere og hurtigere.

Samtidig med, at vi selv gør alt for at fremme denne udvikling, gør den også vore samfundsværdier sårbare. Ordensmagten har ikke ressourcer til effektivt døgnet rundt at sikre vor ejendomsret og at beskytte alle vore samfundsværdier. Kriminelle elementer, som ønsker at berige sig på andres bekostning eller begå hærværk, har derfor ofte alt for let spil.

Private borgere og virksomhedsejere er på den baggrund nødt til at søge andre veje for at sikre deres ejendom og beskytte sig. Behovet herfor voksede i den sidste halvdel af 1900-tallet, og Jydsk Vagt & Hundetjeneste blev oprettet for at dække dette behov.

Jydsk Vagt- og Hundetjeneste har siden oprettelsen i 1976 udviklet sig fra et enkeltmandsfirma til i dag at være en mellemstor virksomhed, som betjener sine kunder i det østjyske område omkring Aarhus. Nattevægteren har skiftet cykel og nøglebundt ud med patruljebil med vagthund, mobiltelefon og dataudstyr, og de tjenester, der i dag tilbydes vore kunder, er udvidet betydeligt.

Da der beklageligvis ikke er udsigt til, at vort samfund går imod fredeligere tider med mindre kriminalitet, vil Jydsk Vagt- og Hundetjeneste have grundlag for fortsat at kunne betjene sine kunder og at udvide såvel kundekredsen som udbuddet af tjenester. Jydsk Vagt- og Hundetjeneste vil endvidere kunne fortsætte egen udvikling med henblik på at opretholde renomméet som et af de mest effektive og respekterede vagtselskaber i Aarhus.

Mission

Vor mission er at give vore kunder sikkerhed og tryghed samt en rigtig god service.

Værdigrundlag

Jydsk Vagt- og Hundetjeneste er udviklet og baseret på uafhængighed, kvalitet i den udførte tjeneste, kundetilfredshed, faglig kompetence, et godt renommé og en god korpsånd.

Tjenesteydelser

På grundlag af over 45 års erfaring kan Jydsk Vagt- & Hundetjeneste tilbyde sine kunder i det østjyske område i og omkring Aarhus assistance inden for de væsentligste områder af vagt og sikringstjeneste. En beskrivelse heraf finder De under vagtydelser.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 86 10 49 50 eller send en mail til info@jvh.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 86 10 49 50
info@jvh.dk