Alarmpatrulje udrykning

Vi tilbyder alarmpatruljeudrykning

Når Deres tyverialarm aktiveres sendes nærmeste alarmpatrulje fra Jydsk Vagt & Hundetjeneste til stedet. Alle vore patruljevogne er forsynet med GPS system og overvåges via satelit, således at der hele tiden er et totalbillede af hvor nærmeste alarmpatrulje befinder sig.

Dette tiltag har medvirket til langt hurtigere reaktioner på alarmerne, og derved minimering af skaderne ved et eventuelt indbrud.

Såfremt der skulle være indbrud, sikrer Jydsk Vagt & Hundetjeneste stedet, sørger for eventuelt at underrette politiet, tilkaldepersoner. Alarmpatruljen sørger for afdækning eller midlertidig reperation af skader. Alarmpatruljen forlader ikke stedet før at Deres virksomhed/bolig igen er sikret og alarmen tilkoblet.

Alarmpatruljen lægger en rapport på stedet, således De kan se hvilke tiltag alarmpatruljen har foretaget på stedet.

Jydsk Vagt & Hundetjeneste foretager årligt flere tusinde alarmudrykninger i vort område og har derfor stor ekspertise i alarmudrykning til tyverialarmer.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 86 10 49 50 eller send en mail til info@jvh.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 86 10 49 50
info@jvh.dk